Abonamentele Hedone aduc aroma cafelei proaspăt prăjită la locul de muncă

Alături de cafeaua perfectă, totul devine mai ușor, mai plăcut… Ideile prind contur, creativitatea și ingeniozitatea se intensifică, relațiile se consolidează, oamenii devin mai deschiși și se naște excepționalul. Cafeaua este un limbaj universal, fiecare dezvoltă o relație specială cu licoarea magică și energizantă, identificându-ne în personalitatea acesteia. Rutina felului în care savurăm cafeaua, un cult al plăcerii, diferă, dar finalitatea este aceeași: căutarea delectării, a grației unui gust perfect, intens și echilibrat, o mângâiere a zilelor în care energia este cuvântul cheie. La locul de muncă, o cafea de calitate înseamnă un suport de valoare care amplifică eficiența. În mediul profesional, o cafea desăvârșită joacă rol de catalizator, iar performanța crește.

Suedia se afla în topul celor mai fericite țări din lume, statistică realizată în primăvara anului 2016. Secretul fericirii constă, printre altele, în momentele de pauză pe care suedezii și le acordă în timpul zilei pentru a se bucura de micile plăceri ale vieții. „Fika” este termenul – cu rol atât de substantiv, cât și de verb – pe care suedezii îl folosesc pentru a face referire la pauza de cafea, de acasă sau de la locul de muncă. „Fika” este momentul de deconectare de la stresul cotidian, a cărei importanță este recunoscută de către întreaga populație. „Fika” nu este un concept revoluționar, ci o rutină a suedezilor care asigură armonie.

Pentru noi, echipa Hedone Cafe, o cafea pură, proaspăt prăjită este expresia plăcerii ascunsă în gesturi simple. Pasiunea ne inspiră. Tocmai de aceea, am redefinit conceptul de pauză de cafea la locul de muncă, aducând energie, stropi de pasiune, rafinament și prospețime în fiecare ceașcă.

Alături de Abonamentele Hedone, pauzele de la locul de muncă au aromă de cafea proaspăt prăjită. Oferta de soluții complete și integrate pusă la dispoziție de echipa Hedone Cafe aduce în atenție conceptul optim de servire a cafelei la locul de muncă: https://www.hedonecafe.ro/abonamente

Abonamentul Anima

Alegând abonamentul Anima, puteți beneficia gratuit de espressorul automat Gaggia Anima XL, de cafea proaspăt prăjită – single-origin sau blend, în funcție de preferințe – precum și de servicii suport de mentenanță. Abonamentul Anima reprezintă dovada angajamentului asumat al calității, al respectului, precum și al devotamentului nostru față de clienți.

Redefinind facilitatea și fiabilitatea, espressorul Gaggia Anima XL incorporează o tehnologie avansată și reflectă impecabilitatea experienței plăcute și comode a preparării cafelei. Este un concept care combină sufletul, tradiția și peste 75 de ani de experiență în domeniul producției de espressoare automate.

Abonamentul Syncrony

Abonamentul Syncrony reprezintă dovada loialității și implicării noastre în relația cu clienții. Acesta pune la dispoziție un pachet complet, format din espressorul automat Gaggia Syncrony Logic RS, cafea proaspăt prăjită – single-origin sau blend – și servicii suport de mentenanță. Espressorul Gaggia Syncrony Logic RS reprezintă un concept practic și prietenos, oferă rapiditate, dinamism și accesibilitate în procesul preparării unei cafele desăvârșite.

Pentru echipa noastră, colaborarea cu clienții excedă viziunea clasică a unei relații comerciale. Înseamnă corectitudine, stabilitate, durabilitate, loialitate și plus de valoare. Excelența care ne definește fiecare pas este în beneficiul clienților, alături de care suntem mereu aproape. Drumul alături de Hedone Cafe este lipsit de griji, iar experiența este plăcută și deplină.

Suntem o echipă de artiști minuțioși, al căror vis hedonist a evoluat spre perfecțiune. Pasiunea ne inspiră. Punem suflet – și asta se simte. Completăm calitatea cu prospețime – și asta face diferența. Prăjim cu dragoste, grijă și dedicare cafea verde organică. Garantăm prospețimea, asigurând servirea cafelei în fiecare ceașcă în parte în mai puțin de 30 de zile de la momentul prăjirii. Împrospătăm cultura cafelei în țara noastră, pentru că o cafea autentică și pură este numai cea proaspăt prăjită. Prin fiecare blend creat, dăm naștere unei povești. Alături de cafeaua de origine, deschidem poarta spre colțuri îndepărtate ale lumii. Iubim ceea ce facem. Angajamentul asumat al prospețimii și al calității ne recomandă. Suntem singura companie din România care produce espressoare profesionale și râșnițe de cafea. Facem totul din plăcere și pasiune.

www.hedonecafe.roLasă un răspuns

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »