Cafeaua are viață, poartă cu ea puțin din sufletul fiecărei persoane care a contribuit la drumul ei de la plantație până în ceașcă. Cu fiecare cafea de origine, descoperi o poveste nouă și poți călători spre colțuri îndepărtate ale lumii…Gustul și aroma inconfundabile te poartă pe aripi de timp, spre rememorarea amintirilor sau spre experiențe noi și inedite.

Cafeaua single-origin are particularitatea de a proveni de pe o singură plantație de cafea și are caracteristici unice legate strict de aria de cultivare, precum și de metodele și procedurile de cules folosite. Cafeaua de origine aparține, de regulă, unei singure specii, fie Arabică, fie Robustă și se distinge prin intensitatea gustului și a aromei.

Hedone Cafe a adunat ispite de la cele mai renumite plantații. Specialiștii Hedone Cafe au selectat boabe de cafea organice, crescute în armonie cu natura și mediul înconjurător și procesate bio prin metode care asigură calitatea și puritatea acestora.

Cafeaua Ethiopia Djimmah cucerește prin aroma unică de ciocolată amăruie, fructe acrișoare și alune, El Salvador îți învăluie simțurile prin accentele sale dulci de scorțișoară, ciocolată și nuci, iar Columbia Supremo este cafeaua ta de zi cu zi, aromată și parfumată, pe care o recunoști cu ușurință după bobul alungit și lucios și forma sa bine definită.

Descoperă Spirit of India, un mix între accente dulci, acrișoare și picante, lasă-te sedus de prospețimea și dulceața gustului India Malabar Monsoon, în timp ce Ethiopia Yirgacheffe Mamo Kacha, cu o aciditate catifelată și elegantă, este alegerea ideală pentru o zi în care energia este cuvântul cheie pentru tine.

Savoarea cafelei Columbia Excelso te poartă pe aripile încărcate de tradiție ale timpului spre geneza cultivării arborilor de cafea, iar amintirea gustului suav și aromat a cafelei Guatemala Huehuetenango te duce într-o călătorie a gusturilor distincte și delicate de fructe și condimente dulci.

Dacă alegi Ethiopia Sidamo, descoperi ascunsă în fiecare ceașcă de cafea o experiență la nivel de excelență, o feerie a gustului care te va însoți pe parcursul zilei. Rutina fiecărei dimineți se va transforma într-o experiență sublimă și ispititoare alături de Indonesia Mandheling, iar dacă te afli în căutarea unui gust matur și intens, îți recomandăm Mexico Monte Azul. Jocul suav și fermecător al aromelor Kenia AA îți delectează gustul și întregește experiența.

Ceașca de cafea Yemen Mocha Matari devine refugiul tău zilnic prin gustul simplu și curat din care se distinge rafinamentul scorțișoarei, în timp ce experiența fiecărei cești de cafea Brasil Yellow Bourbon atinge, parcă, sublimul prin senzația de ciocolată cu lapte care se îmbină cu savoarea de coacăze și cireșe, gust ce este întregit de tonurile de portocale și vin.

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »