Confidentialitate

Va multumim pentru ca vizitati website-ul nostru. Va dorim o experienta placuta in navigarea pe www.hedonecafe.ro si speram ca veti fi incantati de activitatea si produsele noastre.

Luam in serios angajamentul de a respecta dreptul la intimitate al dumneavoastra in momentul in care vizitati site-ul nostru si, totodata, comunicati cu noi pe cale electronica.

Protejarea datelor dumneavoastra este un aspect important pentru compania noastra. Apreciem increderea pe care o aveti in noi si ne obligam sa asiguram protectia necesara si sa aparam orice tip de informatii personale pe care ni le incredintati.

Studiile realizate estimeaza ca daca o persoana obisnuita citeste fiecare politica de confidentialitate pentru fiecare site in parte pe care l-a vizitat in decurs de un an, ar avea nevoie de minim 240 de ore.

Noi stim ca timpul dumneavoastra este valoros si nu vrem sa il irositi in acest mod. Totodata, insa, consideram ca este foarte important sa va informati cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Tocmai de aceea, am creat o Politica de Confidentialitate concisa, transparenta, inteligibila si usor accesibila. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti punctual intrebarile de mai jos. Promitem sa nu va retinem mai mult de cateva minute…

Pe scurt, despre politica noastra de confidentialitate

Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

Politica de confidentialite Hedone Cafe are scopul de a va informa asupra modului in care colectam, folosim si procesam informatiile cu caracter personal pentru a va putea furniza produsele si serviciile din portofoliul nostru. Totodata, va prezentam si masurile pe care le luam pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, va explicam si cum ne puteti contacta pentru (i) a accesa, rectifica sau sterge datele pe care ni le-ati furnizat, (ii) a retrage orice consimtamant pe care ni l-ati acordat in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal (iii) a ne spune sa nu va mai trimitem informatii despre produsele si serviciile noastre (iv) a va raspunde oricaror intrebari despre practicile de confidentialitate online.

Prin folosirea site-ului nostru, va exprimati acordul cu practicile descrise in prezenta Politica de Confidentialitate. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste prevederi, va rugam sa nu utilizati acest site.

Pot fi necesare modificari ale Politicii de Confidentialitate in cursul dezvoltarii website-ului nostru si al implementarii noilor cerinte legale conform Regulamentului General privind Protectia Datelor.  Va recomandam, asadar, sa recititi ocazional declaratia de confidentialitate.

Consideram confidentialitatea datelor o componenta esentiala in afaceri. Politica si practicile noastre de protejare a datelor se focuseaza pe procesarea si stocarea corespunzatoare si legala a informatiilor cu caracter personal si totodata pe asigurarea confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii, conform Regulamentului European General privind Protectia Datelor intrat in vigoare la data de 25 mai 2018.

 1. Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
 2. Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
 3. Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
 4. Datele personale vor fi stocat corect si, acolo unde este necesar, actualizate;
 5. Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
 6. Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
 7. Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
 8. Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
 9. Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.

Hedone Cafe SRL este Operator de date cu caracter personal, ca parte a procesului de furnizare a serviciilor si produselor noastre. Colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor se realizeaza conform Regulamentul General European privind Protectia Datelor. In nici un caz nu vom transmite datele dumneavoastra personale unor terte parti pentru scopuri de publicitate sau de marketing, fara consimtamantul dumneavoastra anterior. In cadrul companiei noastre, conformitatea cu reglementarile legale, precum si cu prezenta politica de confidentialitate a datelor este atent monitorizata de catre Ofiterul de Protectie a Datelor desemnat.

Colectarea datelor cu caracter personal se poate realiza din surse diverse:

 1. Interactiuni online sau electronice cu Hedone Cafe inclusiv prin site-ul propriu, retele de socializare, respectiv canale ale unor terte parti – vanzator in numele Hedone Cafe, cu care dezvoltam relatii reglementate contractual (spre exemplu: emag.ro);
 2. Interactiuni offline cu Hedone Cafe: campanii promotionale, concursuri, samd;
 • Date furnizate direct catre Hedone Cafe

In conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor care intra in vigoare pe data de 25 mai 2018 conform Directivei Uniunii Europene, colectam date personale pe site-ul nostru atunci cand este necesar pentru indeplinirea scopului dumneavoastra si / sau daca ni le furnizati in mod voluntar.

La introducerea datelor personale sau comerciale (de exemplu, adresa de e-mail, numele, adresa), furnizati aceste date in mod expres si voluntar. Introducand astfel de date, sunteti de acord sa fie colectate, procesate sau utilizate pentru a va contacta, a procesa contracte sau pentru a va proteja interesele legitime de afaceri sau pentru scopul pe care l-ati declarat. Datele nu vor fi colectate, prelucrate sau utilizate in niciun alt scop. Puteti revoca acest acord in orice moment pentru viitor.

Mai jos, puteti consulta o lista a principalelor date pe care la colectam, utilizam si procesam, insa fara a se limita la acesta :

 1. date de contact, mai exact orice informatii care permit Hedone Cafe sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon, etc.)
 2. informatii demografice, inclusiv varsta, locatie, sex, data nasterii (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.), produse favorite, etc
 3. informatii legate de plati (ex : adresa de facturare)
 4. informatii de inregistrare, respectiv conectare pe site-ul nostru (ex. ID logare/ e-mail, nume de utilizator, parola)
 5. parerile si feedback-ul pe care il oferiti in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul Hedone Cafe cu privire la experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si/ sau a serviciilor noastre (ex. comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produse/ servicii)
 6. continut generat de consumator, respectiv orice continut (de ex. fotografii, imagini video sau povesti personale) pe care il creati si il distribuiti pe site-ul Hedone Cafe
 • Date colectate din alte surse

Pentru a va oferi o experienta placuta in relatia cu Hedone Café, precum si pentru a va putea furniza produsele si serviciile noastre, uneori putem colecta informatii si date despre dumneavoastra din alte surse legitime, cum ar fi : parteneri Hedone Cafe si site-uri de socializare. Mai exact, datele de contact, sau orice date personale care sunt parte din profilul dumneavoastra creat pe o retea de socializare terta (precum Facebook, YouTube, etc) si careia ii permiteti sa imparta aceste date personale cu Hedone Cafe. Astfel, putem colecta informatii de baza din contul dumneavoastra (nume, adresa de e-mail, sex, data nasterii, orasul, poza de profil, ID-ul, lista de prieteni, preferinte, etc), precum si alte informatii aditionale si activitati pe care reteaua de socializare terta le poate divulga catre alte aplicatii.

 • Date cu caracter personal ale minorilor

Nu solicitam, colectam si procesam/ utilizam in mod intentionat date cu caracter personal apartinand persoanelor minore. In eventualitatea in care descoperim ca am colectat in mod accidental astfel de date, le vom sterge imediat, eliminand persoana in cauza din baza noastra de date. Exista situatii exceptionale in care putem procesa datele personale ale persoanelor minore, numai daca acestea solicita in mod expres folosirea produselor noastre avand consimtamantul acordat de catre parinti sau reprezentanti legali.

Colectam, procesam si utilizam datele dumneavoastra in scopul prevazut, cel pentru care le-ati transmis catre noi, sau pentru motivele detaliate in prezenta Politica de Confidentialitate.

Vom utiliza si pastra informatiile dumneavoastra pentru perioada in care aveti cont activ, pentru a va putea oferi produsele si serviciile in conformitate cu obligatiile noastre legale, sau pentru oricare dintre motivele mentionate mai jos:

 1. Furnizarea de produse si servicii in urma achizitiei din magazinul online hedonecafe.ro/shop, incluzand facturare, procesarea platilor, livrare prin firme de curierat independente de Hedone Cafe;
 2. Procesarea cererilor de oferte transmise de dumneavoastra prin interemediul site-ului si transmiterea de oferte comerciale, mostre, produse si informatii;
 3. Crearea si intretinerea contului dumneavoastra pe site;
 4. Serviciul consumatorului;
 5. Comunicari de marketing, newslettere si email-uri;
 6. Implicarea consumatorului – testimoniale;
 7. Concursuri si promotii;
 8. Crearea si afisarea de publicitate prin intermediul retelelor sociale, adaptata intereselor dumneavoastra personale;
 9. Pentru a afla cum ati descoperit site-ul nostru si pentru a determina eficienta publicitatii noastre;
 10. Identificarea si protejarea imptriva posibilelor tranzactii frauduloase;
 11. Pentru punerea in aplicare a termenilor si conditiilor noastre generale de afaceri si a altor operatiuni administrative privind activitatea noastra;
 12. Pentru a va putea furniza produsele noastre prin intermediul colaboratorilor, respectiv revanzatorilor Hedone Cafe (de exemplu emag.ro);

Nu vom divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal catre o terta entitate care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing si publicitate. Respectam cu strictete politica confidentialitatii si ne angajam ca niciodata sa nu vindem, inchiriem sau schimbam in regim de barter, ori prin orice alte mijloace datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le-ati furnizat in relatia cu noi. In eventualitatea in care revizuim politica noastra de confidentialitate in sensul mentionat anterior, va vom aduce la cunostinta acest lucru si va vom cere anterior consimtamantul in mod expres.

Totusi, pentru buna desfasurare a activitatii noastre, ocazional suntem nevoiti sa furnizam datele dumneavoastra in scopuri determinate si legitime catre entitati terte cu care colaboram in baza unor reglementari contractuale, strict limitat la situatiile urmatoare:

 1. Catre furnizorii de servicii, agentii sau contractori cu scopul de a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea acestuia sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile;
 2. Transportatori si firme de curierat cu scopul de a livra produsele comandate de catre dumneavoastra;
 3. Institutii financiare si procesatori de plati autorizati, pentru efectuarea in conditii de deplina siguranta, a tranzactiilor financiare efectuate prin intermediul site-ului nostru;
 4. In anumite circumstante si in conformitate cu legislatia, ar putea fi necesara divulgarea datelor catre autoritati. Putem, de asemenea, dezvalui datele dumneavoastra personale pentru a ne stabili, exercita sau apara drepturile legale;
 5. In cazul unei reorganizari sau al unei vanzari totale sau partiale a activitatii Hedone Cafe, divulgarea, daca este cazul, va avea loc in conformitate cu legislatia aplicabila care reglementeaza prelucrarea datelor cu caracter personal;

Este important sa stiti ca orice furnizor tert utilizat de catre Hedone Cafe va fi obligat sa proceseze datele dumneavoastra cu caracter personal numai in conformitate cu instructiunile companiei noastre si sa pastreze in deplina siguranta aceste informatii.

Nu colectam, procesam si utilizam datele dumneavoastra decat atat cat este necesar pentru a indeplini scopurile detaliate anterior, iar prelucrarea se realizeaza in conformitate cu legislatia in vigoare. Datele dumneavoastra personale mai pot fi pastrate de catre compania noastra pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii, bineinteles, in acord cu legislatia europeana privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si libera circulatie a acestora. Acest lucru inseamna ca este posibil sa retinem informatii cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile Hedone Cafe, sau website-ul nostru. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.

Va rugam sa parcurgeti drepturile dumneavoastra mentionate mai jos. In acest sens, va reamintim si subliniem faptul ca aveti drept de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie modificate sau sterse.

Pentru noi, este foarte important sa dezvoltam relatii bazate pe incredere si transparenta. De aceea, protectia datelor dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru compania noastra. Ne-am asumat angajamentul de a lua masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a asigura protectia datelor cu caracter personal ale clientiilor nostri, prin eforturi care includ, dar nu sunt neaparat limitate la:

 1. Stocarea datelor personale si a informatiilor confidentiale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Hedone Cafe, precum si agentiilor si contractorilor cu care avem relatii reglementate contractual in acord cu Regulamentul European General privind protectia datelor.
 2. Utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea anumitor date cu caracter personal, cum ar fi informatiile pentru facturare, adresa de livrare, samd, in timpul transmiterii catre paginile accesate pe site-ul nostru;
 3. Suplimentar, putem retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le transmiteti prin intermediul site-ului nostru intr-o baza de date a clientilor , stocata pe un server intern dedicat si securizat. Accesul la datele inregistrate in aceasta baza de date se realizeaza numai de catre personalul autorizat Hedone Cafe, in functie de nivelul de acces acordat;

In cazul in care aveti intrebari privind Politica noastra de Confidentialitate, sau despre procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, puteti contacta direct Ofiterul pentru Protectia Datelor. Acesta este responsabil sa ofere asistenta privind informatii, intrebari, solicitari sau reclamatii. La cerere, va vom informa in scris, in conformitate cu legislatia aplicabila, daca si ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastra.

Ofiter pentru Protectia Datelor:  dpo@hedonecafe.ro

Hedone Cafe SRL

Str. Aviatorilor, Nr. 10, Parc Industrial Craiova, Ghercesti, Dolj, Romania

Cod postal: 207280

Tel: +40 251 46 00 19

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »