Gaggia Anima XL

CAPACITATE EXTRA

Gaggia Anima XL este echipat cu 2 extra containere destinate boabelor de cafea și apă. Permite gestionarea facilă a cererilor mari de espresso și băuturi cu lapte.

CARAFĂ INTEGRATĂ PENTRU LAPTE

Creează spumă de lapte incredibil de densă, consistentă datorită celor două camere unice destinate acesteia. În doar câteva secunde, vă puteți bucura de un cappuccino sau un latte macchiato perfect: cafeaua este preparată, iar carafa de lapte formează spuma acestuia la simpla apăsare a unui buton. Acesta oferă un flux de spumă catifelată de lapte, fară stropirea ceștii. Cu un ciclu de curățare automat și având capacitatea de a fi îndepărtată și depozitată în frigider, carafa de lapte este la fel de igienică, precum este de eficientă.

SELECȚIA BĂUTURII LA UN BUTON DISTANȚĂ

Vă puteți pregăti specialitățile preferate pe bază de cafea la o simplă atingere a unui buton, datorită carafei de lapte integrate și a interfeței sale prietenoase și ușor de folosit.

SISTEM AUTO PENTRU CAPPUCCINO

Grație carafei de lapte cu cameră dublă, complet integrate, prepararea unui cappuccino perfect sau a unor băuturi cu spumă de lapte durează doar câteva secunde, prin simpla apăsare a unui buton. Carafa de lapte se curăță după fiecare utilizare, prin opțiunea de auto-curățare pe care o puteți activa după fiecare preparare a spumei de lapte, prin simpla apăsare a unui buton.

GRUP DETAȘABIL DE EXTRACȚIE ȘI PREPARARE A CAFELEI

Aceasta este inima espressorului. Grupul de extracție a cafelei reproduce acțiunile unui barista printr-un mecanism automat. Doza ideală de cafea este tampată într-un puc comprimat, prin care trece apa caldă la presiune adecvată, obținând o cafea perfectă.

GRINDER 100% CERAMIC

Gaggia Anima XL este echipat cu un grinder 100% ceramic, care transformă boabele de cafea într-o pudră fină și extrage buchetul de arome, fără a o arde. Are 5 setări diferite pentru măcinarea cafelei, adaptate necesităților, având posibilitatea de a prepara o varietate de băuturi, de la un espresso cu corp dens la o cafea lungă cu lapte.

SISTEM DE PREPARARE PROGRAMABIL

Fiecare băutură poate fi complet personalizată. Aveți posibilitatea de a stoca setările preferate (putere, temperatură) pentru băuturi pe bază de cafea și lapte pentru preparările viitoare.

OPTIAROMA

Puteți selecta și memora cantitatea de cafea necesară unui espresso perfect: sunt disponibile 5 opțiuni, de la 6,5 la 11,5 grame, având posibilitatea de a regla intensitatea cafelei în funcție de preferințe.

PRE-INFUZIE PROGRAMABILĂ

Câteva secunde de pauză între prima ploaie de apă fierbinte și procesul de extracție, oferă o densitate cremoasă cafelei și asigură buchetul de arome, oferind un espresso intens, cu corp și gust unic.

SISTEM DE ADAPTAREA GAGGIA

Tehnologia inovatoare a sistemului de adaptare specific aparatelor Gaggia reglează și optimizează procesul de măcinare, asigurând cantitatea optimă de cafea măcinată pentru un espresso desăvârșit, indiferent de blendul ales. La fel ca un barista profesionist.

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »