Regulament concurs „Câștigă un espressor”

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „Castiga un espressor” este SC HEDONE CAFE SRL, cu sediul in Str. Aviatorilor, Nr. 10, Parcul Industrial Craiova, Ghercesti, Dolj, CUI RO31040250. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toti participantii. Prin inscrierea la concurs, participantul declara expres ca a citit, a inteles si este de acord cu termenii si conditiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunostinta publicului pe site-ul www.hedonecafe.ro Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii.

Acest concurs nu este sponsorizat sau administrat de Facebook.

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Castiga un espressor” se desfasoara in perioada 01 – 31 octombre 2016, pe pagina de Facebook Hedone Cafe (https://facebook.com/hedonecafe)

SECTIUNEA 3. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

In perioada 01 – 31 octombre 2016, va invitam sa cumparati cafea, blend sau single-origine, din magazinul online Hedone Cafe si aveti sansa sa castigati un espressor automat Gaggia si blend-ul echilibrat de cafea 100% Arabica, Tiger Skin Black. Completam premiul cu cardul de cumparaturi Hedone Golden Member Card, care ofera pe o perioada de 2 ani un discount de 10% la orice produs de pe site.

Indiferent de valoarea cumparaturilor, esti inscris automat in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, folosind site-ul http://random.org.

SECTIUNEA 4. PREMIILE ACORDATE

Premiul I: Un espressor Gaggia Anima XL + 1 kg de cafea Tiger Skin Black + Hedone Golden Member Card

Premiul II: Un espressor Gaggia Syncrony + 1 kg de cafea Tiger Skin Black + Hedone Golden Member Card

Premiul III: 3 kg de cafea Tiger Skin Black + Hedone Golden Member Card

Hedone Cafe va suporta eventualele costuri legate de transport.

In cazul in care unul sau mai multi castigatori nu confirma datele de contact sau renunta la premiu, Hedone Cafe isi rezerva dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele castigatorilor concursului vor fi anuntate pe pagina de FB Hedone Cafe (https://www.facebook.com/hedonecafe/?ref=aymt_homepage_panel)

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participantilor rezidenti in Romania, cu exceptia angajatilor Hedone Cafe, precum si a membrilor familiilor acestora pana la gradul IV inclusiv.

SECTIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Hedone Cafe va pastra confidentialitatea tuturor datelor celor inscrisi la concurs. Dupa incheierea concursului, toate datele concurentilor din prezentul concurs nu vor fi pastrate.

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit pe www.hedonecafe.ro

Regulament intocmit in data de 28 septembrie 2016.

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »