Abonamente

Abonament cafea proaspat prajita cu espressor gratuit, care ramane al tau toata viata

Daca vrei sa fii mai energic, dinamic si concentrat la locul de munca, te-ai saturat de cafeaua la 1 leu de la vending si vrei sa ai o cafea de calitate la birou, ca cele din cafenelele de specialitate, ai ajuns unde trebuie.

Impreuna redefinim conceptul de pauza de cafea la locul de munca. Special pentru birourile cu numar redus de angajati am creat o oferta cu cat mai multe beneficii, diferita fata de tot ceea ce ai intalnit pana acum.

Alege cafeaua de specialitate preferata si iei espressorul cu pret special de 0 lei. Nu in sistem de comodat, ci ramane al tau pentru toata viata.

La un pret special, te bucuri la birou de cafea de specialitate premium, proaspat prajita si ramai cu un espressor performant si usor de folosit. Lunar noi ne ocupam de livrarea cafelei dupa 1 – 3 zile de la prajire. Singura ta grija este sa alegi sortimentul cu calitati aromatice pe gustul tau. Astfel ai o cafea excelenta si cel mai bun mod de preparare.

Locul de munca si cafeaua au o relatie speciala. Biroul este oglinda afacerii tale. Este de asemenea si locul unde ne petrecem cea mai mare parte a zilei. Iar cafeaua este o carte de vizita. Pe langa efectul in motivarea angajatului, cafeaua este prezenta in majoritatea intalnirilor cu clientii si partenerii.

Invaluie zilele de munca in aroma cafelei proaspat prajita si vei avea satisfactia unor angajati dinamici, plini de vitalitate si energie. Impresioneaza-ti clienti cu cafeaua oferita la intalniri si sporeste-ti succesul. Creeaza o prima impresie buna prin calitatea cafelei oferita partenerilor de afaceri. Ai grija la elementele cu care asociezi imaginea afacerii tale. Cafeaua proaspat prajita este o mangaiere a zilelor in care energia este cuvantul cheie pentru echipa ta.

Espressoarele automate profesionale Gaggia Velasca Prestige si Gaggia Naviglio Deluxe oferite la abonament au rasnita incorporata si reprezinta un concept performant si practic pentru prepararea unor bauturi delicioase: espresso, cafea lunga, cappuccino, latte macchiato, ciocolata calda sau ceai. Totul pentru a da gust si a energiza zilele de la birou.

BONUS: Sigur vei fi cucerit de pauzele cu aroma de cafea proaspat prajita. De aceea, ne-am gandit la tine si iti oferim un discount de 20% la pretul cafelei atunci cand vrei sa prelungim colaborarea.

Abonamentele Hedone reprezinta dovada angajamentului asumat al calitatii, al respectului, precum si al devotamentului nostru fata de clienti. Dupa completarea formularului, veti fi contactat de un agent Hedone Cafe.

pentru afaceri reusite, o cafea de calitate

Office Pro Prestige

Abonamentul Office Pro Prestige

Beneficiaza GRATUIT de espressorul Gaggia Velasca Prestige, la achizitia lunara a minim 3 kg de cafea proaspat prajita, pe o perioada de 2 ani.

Asta inseamna in medie 15 cafele pe zi consumate. Avand in vedere ca 70% dintre angajatii unei companii consuma minim o cafea/zi, poti sa estimezi consumul lunar al echipei tale.

Pentru o experienta deplina a cafelei, iti recomandam sa alegi oricare dintre cele 14 sortimentele din gama de cafea de origine SingleArabica pentru espressorul Gaggia Velasca Prestige.  Livram cafeaua la birou la 1 – 3 zile de la prajire.

Oferă culoare și farmec zilelor, evadează din cotidian…

Office Deluxe

Abonamentul Office Deluxe-ok

Beneficiaza GRATUIT de espressorul Gaggia Naviglio Deluxe, la achizitia lunara a minim 2 kg de cafea proaspat prajita, pe o perioada de 2 ani.

Asta inseamna in medie 10 cafele pe zi consumate. Avand in vedere ca 70% dintre angajatii unei companii consuma minim o cafea/zi, poti sa estimezi consumul lunar al echipei tale.

Iti recomandam sa alegi oricare dintre cele 4 sortimentele de cafea din gama Tiger Skin Blends pentru espressorul Gaggia Naviglio Deluxe. Cafeaua ajunge la tine la birou la 1 – 3 zile de la prajire.

Descoperă magia răsfățului, alături de cafeaua perfectă…
  • Pretul include TVA
  • Accepted file types: jpg, pdf.

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »