Traieste cu intensitate fiecare clipa, alaturi de noi

Hedone Cafe s-a dezvoltat sub convingerea ca lumea are nevoie de cafea buna. Viata este plina de provocari. Alergi destul pentru lucrurile marunte, de zi cu zi. Nu ai nevoie sa gonesti si dupa o cafea de calitate, care sa iti mangaie simturile. Meriti o ceasca cu energie, inspiratie si vitalitate. Asta ne motiveaza sa atingem excelenta bob dupa bob si ceasca dupa ceasca.

Nu stim

ce

inseamna rutina

In echipa noastra, fiecare provocare este un joc, pentru ca tot ce facem, facem din pasiune. Transformam stiinta cafelei in arta. Riscul nu ne sperie, ci ne face sa ne dedicam si mai mult. Inovatia ne motiveaza, iar calitatea ne ghideaza fiecare pas. Impreuna, redefinim o industrie care are mare nevoie de improspatare.

Desi nu avem locuri de munca disponibile, vrem sa te cunoastem

Momentan, se pare ca povestea noastra are toti protagonistii de care are nevoie pentru a se indeplini. Insa intotdeauna este loc pentru mai bine. De aceea, vrem sa te cunoastem.

De ce sa te alaturi echipei noastre?

Abilitatea de a face diferenta

Esti parte a unei echipe care creaza valoare si face diferenta in industria sa, oferind lumii cafeaua buna de care aceasta are nevoie.

Oportunitati de crestere

Beneficiezi de training-uri si formare profesionala continua si te bucuri de oportunitati reale de dezvoltare a carierei.

Tu contezi!

In echipa noastra, esti apreciat si respectat. Ne pasa de tine, ca persoana, pentru ca oamenii sunt nucleul culturii noastre organizationale.

Mediu de lucru placut

Ne bucuram impreuna de realizari, le sarbatorim, iar atunci cand intampinam provocari, ne sprijinim reciproc.

Stabilitate

Punem deosebita importanta pe acest aspect, asa ca in calatoria noastra, durabilitatea si echilibrul unei colaborari sunt elemente de referinta.

Recunoasterea performantelor

Recunoastem si incurajam performanta, iar beneficiile financiare reprezinta doar unul dintre instrumentele de motivare.

Orice job este mult mai usor atunci cand iubesti ceea ce faci

Poate suna neobisnuit insa eu chiar vin zambind la serviciu. De ce? E simplu: echipa. Echipa este cea mai importanta pentru mine. Ei sunt oamenii alaturi de care imi petrec timpul la serviciu si ei sunt cei alaturi de care duc performanta si profesionalismul Hedone la urmatorul nivel.

Aici o sa gasesti mereu oameni loiali, dedicati, oameni seriosi care transforma pasiunea pentru cafea in rezultate de business, pentru ca jobul este mult mai usor atunci cand iubesti ceea ce faci.

Diana Nicola

Director Vanzari

sus