Suntem o echipa de artisti minutiosi, uniti de pasiunea pe care o purtam fata de cafeaua de calitate. Povestea noastra incepe in 2012 cu un prajitor de cafea construit artizanal si o doza serioasa de entuziasm si dedicare. Nu ne-am propus sa schimbam lumea, ci doar un colt al acesteia. La momentul acela, nu stiam ca ceea ce a inceput ca o modalitate de a impartasi pasiunea fata de cafea si de a apropia oamenii cu fiecare ceasca preparata, avea sa se transforme intr-un concept initiator, care ajuta la modelarea unei intregi industrii.

Astazi, suntem promotori ai celui de-al treilea val al cafelei in Romania. Mizam pe investitii inteligente in beneficiul iubitorilor de cafea in efortul de a improspata cultul cafelei in tara noastra. Oferim solutii complete si integrate pentru prepararea cafelei, personalizate in functie de nevoile specifice ale clientilor si mediului de afaceri. Suntem primul producator roman de echipamente profesionale din industria cafelei. Expertii nostri au imbinat tehnologia inovatoare cu designul si performanta pentru a crea espressoare profesionale si rasnite de cafea fiabile si cu functionalitati multiple. Echipamentele noastre te ajuta sa iti exprimi afacerea asa cum vrei si devin rapid cel mai bun partener al unui barista.

Cafeaua are viata. Credem in spiritul acesteia si respectam fiecare bob in parte. Adunam aromele lumii in ceasca, alegand cele mai bune sortimente de cafea de specialitate din regiuni si plantatii renumite. Oferim tot ce este mai bun, pur si nealterat in materie de cafea.

Aducem iubitorilor si cunoscatorilor de cafea aventura exotica a Etiopiei, Indiei, Guatemalei, Indonesiei, Yemenului, Jamaicai, Braziliei, Keniei, samd. Primul pas pe care il facem pentru conversia unui bun de larg consum in artizanat este prajirea boabelor. Imbinand tehnici specifice fiecarei origini, prajirea este deopotriva o arta si o stiinta, care releva gustul caracteristic, aroma, si buchetul final al boabelor de cafea.

Punem suflet in tot ceea ce facem - si asta se simte. Completam calitate cu prospetime - si asta face diferenta. Aducem emotia, energia si excelenta gustului sublim in fiecare ceasca de cafea. Suntem unici. Suntem Hedone! Comunitatea noastra este formata din oameni care apreciaza adevarata valoare a cafelei, pasionati, profesionisti, oameni care au un stil de viata bazat pe valori clare: transparenta, sinceritate, corectitudine.

Cafeaua noastra nu mai reprezinta doar o bautura cu efect stimulator, ci este o experienta in sine. Cafeaua Hedone inseamna expresia placerii ascunsa in gesturi simple, prietenie, tentatia unei zile perfecte, entuziasm, oameni, pasiune si un miraj aparte.

Extractia cafelei este o arta, a carei esenta, emotie, energie si excelenta ne-am propus sa o aducem in fiecare ceasca a cunoscatorilor de cafea, prin angajamentul asumat al calitatii la superlativ.

Viziune

Sa fim mereu aproape de clientii nostri si sa devenim unul dintre cei mai apreciati si de incredere furnizori de solutii complete si integrate pentru prepararea cafelei.

Asiguram valoarea specifica si prospetimea unica a cafelei noastre prin implementarea unui sistem logistic inovativ care garanteaza servirea cafelei in ceasca in mai putin de 30 de zile de la momentul prajirii manuale.

Valorile

Valorile care ne definesc si ne ghideaza izvorasc din permanenta noastra grija si orientare catre atingerea perfectiunii:

Inovatie • Pasiune • Excelenta

sus