Nicio dimineata fara momentul tau de cafea

Alege oricare dintre cele trei variante de abonament si lasa-ne sa te surprindem in fiecare luna cu un gust diferit de cafea proaspat prajita.

Abonament

3 luni

Cafea proaspat prajitaOrigine pura 100% ArabicaLivrare gratuita

390 Lei
Abonament

6 luni

Cafea proaspat prajitaOrigine pura 100% ArabicaLivrare gratuita

729 Lei
Abonament

12 luni

Cafea proaspat prajitaOrigine pura 100% ArabicaLivrare gratuita

1354 Lei

Luna aceasta, in ceasca ta

Cafea India Malabar Monsoon 250 gr
Vezi detalii
Cafea Indonesia Mandheling 250 gr
Vezi detalii
Cafea Burundi 250gr
Vezi detalii
Cafea Mexico Monte Azul 250 gr
Vezi detalii

Livrare gratuita in Romania

Uita de grija cafelei

Stim ca momentul de cafea este unul important in fiecare zi si vrem sa ne asiguram ca nu te surprinde nicio dimineata cu ceasca goala.

De aceea am creat abonamentele pentru acasa, tocmai ca tu sa uiti de grija cafelei. Alege tipul de abonament si macinarea si noi iti livram in fiecare luna un kilogram de cafea proaspat prajita. Mai mult decat atat, selectam cele mai bune sortimente ca sa iti surprindem gustul de fiecare data cu o origine diferita.

Comanda acum!

 • Primesti cafea proaspat

  prajita in fiecare luna

 • Iti oferim o macinare precisa

  pentru metoda ta de preparare

 • Spargi monotonia gustului prin

  alternarea originilor pe care le primesti

 • Ai o grija in minus

  si livrare gratuita

Voi intrebati, noi raspundem

Vrem sa stii toate detaliile de care ai nevoie, asa ca am raspuns mai jos catorva intrebari primite de la clientii nostri. Daca ai si alte intrebari, iti stam cu drag la dispozitie.

Daca primesc un kilogram de cafea, nu ii afecteaza prospetimea si aroma cu fiecare deschidere a pungii?

Noi iti livram cafeaua in 4 pungi a cate 250 de grame, tocmai pentru a asigura mentinerea prospetimii cafelei. De asemenea, asiguram ambalarea in pungi prevazute cu valva unisens si ziplock care asigura protectie impotriva agentilor externi precum umiditatea si aerul si garanteaza durabilitatea aromei unice a fiecarui sortiment.

De ce as alege sa fac abonament?

Simplu: economisesti timp si esti sigur ca primesti intotdeauna cafea de specialitate proaspat prajita. Punem foarte mult accent pe calitatea produselor noastre si cautam mereu sa aducem cele mai bune cafele de origine pura.

Primesc acelasi tip de cafea la fiecare livrare?

Nu ne place monotonia. De aceea, selectam luna de luna origini diferite, special ca tu sa te poti bucura de experiente inedite cu fiecare ceasca.

Poti lasa asta in grija noastra. Noi selectam luna de luna cele mai bune sortimente special ca tu sa te poti bucura de cea mai buna calitate a cafelei si de varietatea originilor pe care le avem.

Care este costul livrarii?

Livrarea este gratuita in Romania, se face o data pe luna si include toate transporturile efectuate pe durata abonamentului.

sus