Ambalare

Cu o precizie de cantarire la bob, utilajul de ambalare ne permite sa controlam cu acuratete procesul, care se desfasoara sub atenta supraveghere a echipei noastre

Ambalam boabele de cafea proaspat prajite in pungi prevazute cu valva unisens si ziplock, care protejează de agentii externi, precum umiditatea si aerul si garanteaza durabilitatea valorii specifice. Astfel, avem in permanenta un control complet asupra calitatii.

Cu o precizie de cantarire la bob, utilajul de ambalare ne permite sa controlam cu acuratete procesul, care se desfasoara sub atenta supraveghere a echipei noastre

Ambalam boabele de cafea proaspat prajite in pungi prevazute cu valva unisens si ziplock, care protejează de agentii externi, precum umiditatea si aerul si garanteaza durabilitatea valorii specifice. Astfel, avem in permanenta un control complet asupra calitatii.

Prajire

Prajitorul principal permite prajirea unor volume mari de cafea, oferind in acelasi timp control complet asupra temperaturii. Astfel, indiferent de cantitatea de boabe de cafea pe care o prajim, asiguram un profil aromatic constant.

Prajitorul secundar este ideal pentru gramaje mici si pentru prajirea artizanala a cafelelor de origine pura. Sub atenta supraveghere, temperatura este ajustata manual, asigurand pe aceasta cale echilibrul perfect intre timp, temperatura si tehnica de prajire. Rezultatul? Boabe de cafea cu profil aromatic intens.

Prajitorul principal permite prajirea unor volume mari de cafea, oferind in acelasi timp control complet asupra temperaturii. Astfel, indiferent de cantitatea de boabe de cafea pe care o prajim, asiguram un profil aromatic constant.

Prajitorul secundar este ideal pentru gramaje mici si pentru prajirea artizanala a cafelelor de origine pura. Sub atenta supraveghere, temperatura este ajustata manual, asigurand pe aceasta cale echilibrul perfect intre timp, temperatura si tehnica de prajire. Rezultatul? Boabe de cafea cu profil aromatic intens.

Sortare

Pentru a asigura calitatea constanta a gamelor noastre de cafea, este esential sa asiguram un proces tehnologic riguros de sortare a boabelor de cafea.

Cu ajutorul curentilor de aer si a cantarelor integrate, se realizeaza sortarea in functie de greutatea bobului, eliminand astfel atat impuritatile cat si boabele de calitate inferioara care ar putea afecta valoarea specifica a produsului.

Pentru a asigura calitatea constanta a gamelor noastre de cafea, este esential sa asiguram un proces tehnologic riguros de sortare a boabelor de cafea.

Cu ajutorul curentilor de aer si a cantarelor integrate, se realizeaza sortarea in functie de greutatea bobului, eliminand astfel atat impuritatile cat si boabele de calitate inferioara care ar putea afecta valoarea specifica a produsului.

Suntem foarte atenti si rigurosi in selectia sortimentelor de cafea verde. Alegem doar plantatii de cafea cu renume, unde fermierii cultiva arborii de cafea cu atentie sporita, spirit de responsabilitate si grija fata de mediu.  

Ei stiu ca fructul de cafea copt trebuie sa fie sanatos, pentru ca fiecare boaba contribuie la gustul final al cafelei care trece prin procesul de prajire.

Prajirea cafelei este procesul prin care fructul de cafea capata gustul final si isi accentueaza nuantele. Spre deosebire de alti producatori care adauga zaharuri ce taie din beneficiile naturale ale cafelei, noi suntem obsedati sa mentinem cele mai inalte standarde ale cafelei pure.

Gustul din fiecare ceasca de cafea tainuieste o dedicare, o atentie si minutiozitate aproape fanatica din partea noastra in procesul de prajire, asigurandu-ne pe aceasta cale ca savoarea si buchetul de miresme al boabelor de cafea infloresc corespunzator.

Pentru noi, calitatea inseamna atentia la detalii si grija pentru bobul de cafea inca de pe plantatie si pana in ceasca.  

Acordam importanta cuvenita procesului de ambalare si folosim doar pungi prevazute cu valva unisens si ziplock care asigura protectie impotriva agentilor externi precum umiditatea si aerul. Astfel, garantam durabilitatea aromei unice a boabelor de cafea.

Rezultatul procesului de prăjire tradițional și echilibrat este sporit de sistemul logistic excepțional dezvoltat, asigurând livrarea cafelei suficient de repede încât să păstreze intacte toate calitățile, care, în mod normal, se degradează atât de ușor după prăjire.

Lantul nostru unic de logistica permite livrarea cafelei in fiecare dintre locatiile partenere la mai putin de 30 de zile din momentul prajirii. Astfel ne asiguram ca pastram prospetimea, savoarea si aroma cafelelor.

Pentru ca stim importanta experientei cafelei de la A la Z, iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ceasca perfecta de cafea.

Astfel, cu o rasnita profesionala pentru cafea, iti poti ajusta profilul de rasnire in functie de originea cafelei si de modalitatea de preparare aleasa.

Drumul cafelei se termina cu extractia facuta de unul dintre espressoarele noastre profesionale atent proiectate astfel incat sa-i deserveasca si pe cei mai pretentiosi barista.

sus