ESPRESSOARE PROFESIONALE

Orice barista stie ca un espressor profesional face diferenta dintre un espresso bun si un espresso care sa te transpuna in tara de origine a cafelei.

Proiectate si asamblate in Romania, espressoarele noastre profesionale se adapteaza nevoilor oricarui business si se ridica la asteptarile riguroase ale unui barista cu experienta, mereu in cautarea extractiei optime.

Armonia perfecta intre design, performanta tehnologica si usurinta in folosire

Boilere din inox, izolate

Boilere izolate, supradimensionate, realizate din otel inoxidabil durabil, care reduc consumul de energie electrica si contribuie la stabilitatea termica

Tehnologie Dual Boiler

Boiler separat pentru cafea - usor de reglat si de mentinut la temperatura ideala - si boiler separat pentru steam (apa fiarta si abur), alimentate cu apa preincalzita.

Stabilitate termica remarcabila

Sistem de infasurare de cupru care determina o oscilatie a temperaturii mai mica de 1 grad Celsius, fiecare component in parte fiind izolat termic.

Sistem P.I.D.

Sistem PID cu afisaj si control electronic al temperaturii - individual pentru fiecare boiler - care asigura extractia perfecta la temperatura dorita.

Partenerul ideal al unui barista

Rezistenta crescuta, un sistem cu raspuns ultrarapid, special creat pentru momentele in care este nevoie de folosirea intensiva. Se pot prepara mai multe bauturi simultan.

Portafiltre din otel inoxidabil

Folosirea portafiltrelor din otel inoxidabil imbunatateste considerabil calitatea si consistenta cafelei preparate. In plus, sunt foarte usor de curatat.

Incalzitor de cesti

Incalzitorul de cesti cu temperatura reglabila mentine recipientele incalzite la o temperatura reglabila. Sistemul este dotat cu rezistenta separata.

Consum redus de energie electrica

Tehnologia fiabila ofera o economie a consumului energetic de pana la 40% in comparatie cu espressoarele dotate cu tehnologie clasica.

Calitate fara compromis

Posibilitatea presetarii fiecarui buton pentru cantitatile dorite de cafea, prin flowmeter de mare acuratete si unitate electronica de procesare.

Fiabilitate si usurinta in folosire

Fabricat din materiale durabile, realizate in colaborare cu producatori internationali de renume, cu traditie in domeniu.

Dimensiuni reduse, acelasi espresso de calitate

Espressorul Profesional Evo

Dimensiuni reduse, acelasi espresso de calitate

Espressorul Profesional Evo

Manual sau automat, Espressorul profesional Evo lucreaza in tandem cu orice barista pentru a oferi o experienta desavarsita a cafelei. Dimensiunile sale reduse nu exclud dotarile necesare pentru prepararea unui espresso excelent si fac din acest aparat cu aspect retro, espressorul perfect pentru spatiile mai mici.

Fiabilitate, durabilitate si control

Espressorul Profesional Wally

Fiabilitate, durabilitate si control

Espressorul Profesional Wally

Indiferent daca alegi modelul manual sau automat, espressorul profesional Wally creeaza o armonie cu orice barista prin modul sau usor de utilizare si prin rapiditatea cu care livreaza extractie dupa extractie chiar si in cele mai aglomerate momente ale zilei.

Design impresionant si inovativ

Espressorul Profesional Triton

Design impresionant si inovativ

Espressorul Profesional Triton

Acest aparat profesional cu trei grupuri independente a fost creat cu gandul la iubitorii de cafea. Astfel, chiar si cu cele patru boilere ale sale, Triton este cu 40% mai eficient din punct de vedere energetic decat alte espressoare cu o capacitate similara.

sus