Cafea Guatemala Huehuetenango SHG_250

Cafea Guatemala Huehuetenango SHG_250

0 Review-uri

Gust: arome dulci, florale

47.99 Lei
Macinare:
Cantitate:
Corp:
Prajire:
Aciditate:
Aroma:
Cafeina:
Mai multe

Origine:

Guatemala

Regiune:

platou montan Huehuetenango

Sortiment:

100 % Arabica

Altitudine:

1500 – 1800 metri deasupra nivelului marii

Procesare:

procesare uda, prin spalare

Prajire recomandata:

City Plus (nivel mediu de prajire)

Cafea de origine SingleArabica Guatemala Huehuetenango SHG, Shade Grown

Guatemala este una dintre regiunile din America Centrala, care au reusit sa depaseasca instabilitatea politica si infrastructura slab dezvoltata pentru a produce o cafea excelenta, recunoscuta la nivel international. Guatemala este al zecelea producator de cafea Arabica din lume. Cafeaua din Guatemala are un profil aromatic exceptional datorita faptului ca 70% din aceasta se cultiva in ferme de munte, la altitudini mari, unde clima este ideala pentru astfel de culturi. Conform Asociatiei Nationale de Cafea din Guatemala, exista opt mari regiuni care ofera profile distincte ale cafelei cultivate, dintre care amintim: Atitlan, Huehuetenango, Coban sau Antigua.

Cafeaua Guatemala Huehuetenango este cultivata in regiunile muntoase din nordul tarii, la altitudini mari. Aici sunt cei mai inalti munti non-vulcani din America Centrala, oferind mediul perfect pentru dezvoltarea armonioasa a arborilor de cafea. Din acest motiv, este considerata a fi cafeaua de top a Guatemalei si a primit certificarea Organic and Fair Trade Coffee. Arborii de cafea din regiunea Huehuetenango cresc la umbra altor copaci (Shade Grown) si a vegetatiei din jur. Acest aspect accentueaza calitatea cafelei si este benefic pentru protejarea biodiversitatii zonei.

Are o textura cremoasa si o savoare subtila si blanda, dar complexa si fascinanta totodata. Cu un corp „light” si o aroma dulce florala, cafeaua Guatemala Huehuetenango te poarta intr-o calatorie a gusturilor distincte si delicate de fructe si condimente dulci. Amintirea gustului suav si aromat face aceasta cafea ideala de savurat in orice moment al zilei alaturi de cei dragi.

Caracteristici cafea Guatemala Huehuetenango

Tara de origine: Guatemala

Soi de cafea: 100% Arabica

Regiunea: platou montan Huehuetenango

Altitudine cultivare:  1500 – 1800 metri deasupra nivelului marii

Metoda de procesare: procesare uda, prin spalare

Prajire: City Plus (nivel mediu de prajire)

Detalii ambalare: punga triplu strat, cu valva unisens si ziplock, lipire termica. Pentru pastrare optima, evitati contactul direct si pe termen lung al cafelei cu aerul, lumina si umiditatea. Este disponibila in 5 tipuri diferite de macinare adaptate modului dvs. de preparare a cafelei.

Prajim cafeaua
in ziua comenzii
Transport gratuit
de la 200 lei
Produse
autentice

Ce spun clientii nostri

Acorda nota produsului:
sus