Cafea Kenia AA 250 gr

Cafea Kenia AA 250 gr

0 Review-uri

Gust: fructe de padure, citrice si note florale

52.99 Lei
Macinare:
Cantitate:
Corp:
Prajire:
Aciditate:
Aroma:
Cafeina:
Mai multe

Origine:

Kenia

Regiune:

Sortiment:

100% Arabica

Altitudine:

1800 – 1950 metri

Procesare:

metoda uda, prin spalare

Prajire recomandata:

City Plus (nivel mediu de prajire)

Cafea de origine SingleArabica Kenia AA Strictly High Grown SHG

Kenia este renumita pentru calitatea culturilor sale de arbori de cafea si reprezinta un puternic vector de influenta in stabilirea standardelor internationale pentru productia si prelucrarea cafelei. Tara din Estul Africii este recunoscuta pentru reteaua sa extrem de bine organizata de cooperative de cafea. Acest sistem determina o consistenta remarcabila in metodele de cultivare, macinare si comert echitabil pentru o retea de aproximativ 150.000 de cultivatori, majoritatea dintre care sunt micii fermieri. Topografia platourilor de mare altitudine din regiunile unde este dezvoltata industria de cafea din Kenya, alaturi de solul acid, precipitatiile moderate ofera conditii excelente pentru crestere unei cafele Arabica de calitate.

Toata cafeaua produsa in Kenya se clasifica, in primul rand, dupa dimensiunea bobului, ulterior fiind trimisa catre licitatia saptamanala de la Nairobi Coffee Exchange. Calificativul AA reprezinta nota de top oferita in urma screening-ului (=evaluarea caracteristicilor unei cafele) si se acorda in primul rand conform dimensiunii, formei si densitatii boabelor.

Celebra la nivel mondial prin excelenta gustului sau, Kenia Grade AA este o cafea rasata, echilibrata, cu un continut scazut de cafeina si o chintesenta de arome florale si de fructe. Crescuta la altitudini mai mari de 1800 metri deasupra nivelului marii, Kenya AA este considerata a fi una dintre cele mai bune cafele premium gourmet din lume. Altitudinile inalte determina o dezvoltare a cafelei mai lenta decat a celor cultivate la altitudini reduse, oferind mai mult timp pentru absorbtia substantelor nutritive si pentru conturarea aromelor. Cafeaua Kenia AA are un corp plin, bogat si o aciditate redusa, placuta. Accentele de fructe de padure, citrice si note florale, parfumate intregesc experienta sublima a unui espresso preparat din cafea Kenia AA.

La Hedone Cafe, prajim mediu – City Plus – cafeaua de origine Kenia AA pentru a permite jocului suav si fermecator al aromelor sale sa se desfasoare armonios si sa delecteze chiar si gustul celor mai pretentiosi.

Caracteristici cafea Kenia AA

Tara de origine: Kenya

Sortiment: 100% Arabica

Altitudine cultivare: 1800 – 1950 metri

Metoda de procesare: metoda uda, prin spalare

Prajire: City Plus (nivel mediu de prajire)

Detalii ambalare: punga triplu strat, cu valva unisens si ziplock, lipire termica. Pentru pastrare optima, evitati contactul direct si pe termen lung al cafelei cu aerul, lumina si umiditatea. Este disponibila in 5 tipuri diferite de macinare adaptate modului dvs. de preparare a cafelei.

Prajim cafeaua
in ziua comenzii
Transport gratuit
de la 200 lei
Produse
autentice

Ce spun clientii nostri

Acorda nota produsului:
sus