Echipamente Profesionale

consultanta-si-trainingHedone Cafe este prima și singura companie românească producătoare de espressoare și râșnițe profesionale. La început a fost ideea, concepția unor echipamente care să extragă impecabil substanțele volatile ale cafelei, la temperatura dorită, și care să dea naștere unui gust perfect, idilic. Au urmat sute de ore de încercări și stăruință pentru a crea espressoarele și râșnițele desăvârșite. Apropiindu-ne de perfecțiune, am început cu un proiect pilot de 9 espressoare, al căror succes ne-a determinat să ne extindem producția. Hedone Cafe exprimă într-un mod progresist valorile tradiției, cu accent pe pasiune, profesionalism și inovație în tehnologie.

La Hedone Cafe, extracția savorii și a aromelor se reflectă prin căutarea perfecțiunii și a expresiei excelenței. Tehnologia utilizată pentru echipamentele profesionale marca Hedone Cafe este inovatoare, are un design atractiv, ergonomic, care “îmbracă” perfect funcționalitatea aparatelor, asigurând, totodată, o economie a consumului energetic de până la 40% în comparație cu espressoarele dotate cu tehnologie clasică.

Râșnița Honne și espressoarele Evo, Wally și Triton introduc, prin tehnologia special creată, un nou nivel de performanță, fiabilitate și încredere, sunt echipate cu o interfață profesională și redefinesc standardele stabilității termice. Dotările tehnologice avansate asigură extracția perfectă la temperatura dorită, prin prisma PID-ului electronic, având posibilitatea unui reglaj termic al procesului de extracție (între 50 – 100 grade Celsius). Această caracteristică eficientă și progresistă oferă oportunitatea extracției la temperatura optimă a oricărui tip de blend, precum și a oricărui sortiment de cafea de specialitate (single-origine).

EVO

aparat de cafea profesional Evo by Hedone, automat

Este un aparat profesional mono-grup care își găsește cu ușurință locul în spațiile mai puțin generoase, punând la dispoziție, totodată, caracteristicile tehnologice și dotările necesare preparării unui espresso perfect.

WALLY

expresor profesional pentru cafea Wally by Hedone, automat

Este un aparat profesional cu două grupuri independente, design distinct, retro și dotări tehnologice avangardiste, care satisface o gamă variată de necesități în ceea ce privește prepararea cafelei.

TRITON

espressor profesional pentru cafea - 3 grupuri; Triton by Hedone

Acest aparat profesional cu patru boilere și trei grupuri independente, cu design select și impresionant, vine în întâmpinarea celor mai exigente pretenții ale cunoscătorilor de cafea.

HONNE

rasnita profesionala pentru cafea Honne. model semi-automat

Un espresso desăvârșit nu poate fi obținut fără o râșnire optimă a boabelor de cafea, iar calibrarea espressorului cu râșnița nu poate fi realizată impecabil de către un echipament automat.

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »