HO.RE.CA.

hedone-bg-6De ce Hedone? Dintr-un motiv la fel de pur și sublim precum gustul cafelei Hedone! Delectăm simțurile, plăcerea ta este pasiunea noastră! În plus, extracția cafelei este o artă, pe care o transmitem mai departe prin pasiune, grijă și dragoste, aducând esența, emoția, energia și excelența gustului perfect în fiecare ceașcă de cafea.

Angajamentul asumat al prospețimii și al calității ne recomandă, ne deosebim prin sistemul logistic unic, care garantează servirea cafelei în ceașcă în mai puțin de 30 de zile de la momentul prăjirii manuale.

Venim în întâmpinarea nevoilor dvs. prin oferta completă și integrată de soluții pentru prepararea cafelei și a produselor complementare și propunem un plus de valoare prin serviciile pe care le punem la dispoziție: Consultanță și Training, Controlul Calității, Service Management și Vizibilitate și Suport Marketing.

Pentru Hedone Cafe, colaborarea cu clienții excedă viziunea clasică a unei relații comerciale. Înseamnă corectitudine, stabilitate, durabilitate, loialitate și plus de valoare. Excelența care ne definește fiecare pas este în beneficiul clienților, alături de care suntem mereu aproape. Drumul alături de Hedone Cafe este lipsit de griji, iar experiența este plăcută și deplină.

Descoperă delicatețea profundă a cafelei proaspăt prăjită! Împarte poezia unui espresso perfect!

Evo by Hedone

Espressorul profesional Evo by Hedone  este disponibil în varianta manuală (Evo GM), precum și automată (Evo GFA). Tehnologia utilizată  este inovatoare, are un design atractiv, ergonomic, care “îmbracă” perfect funcționalitatea aparatului. Puteți beneficia de aparat în sistem comodat, precum și de serviciile gratuite de mentenanță, control al calității și consultanță & training,  la achiziția lunară a 8 – 12 kg de cafea. Recomandare locație: coffee shop, baruri și restauranteDrumul alături de Hedone Cafe este lipsit de griji, iar experiența este plăcută și deplină.

Adauga in cos

Wally by Hedone

Espressorul profesional Wally by Hedone  este disponibil în varianta manuală (Wally GM), precum și automată (Wally GFA). Dotările tehnologice avansate asigură extracția perfectă la temperatura dorită, redefinind standardele stabilității termice. Puteți beneficia de aparat în sistem comodat, precum și de serviciile gratuite de mentenanță, control al calității și consultanță & training, la achiziția lunară a 10 – 20 kg de cafea. Recomandare locație: coffee shop, baruri, restaurante, șamd. Drumul alături de Hedone Cafe este lipsit de griji, iar experiența este plăcută și deplină.

Adauga in cos

Triton by Hedone

Espressorul profesional Triton by Hedone este disponibil în varianta manuală (Triton GM), precum și automată (Triton GFA). Acesta introduce, prin tehnologia special creată, un nou nivel de performanță, fiabilitate și încredere. Puteți beneficia de aparat în sistem comodat la achiziția lunară a 24 – 35+ kg de cafea. Recomandare locație: coffee shop, baruri și restauranteDrumul alături de Hedone Cafe este lipsit de griji, iar experiența este plăcută și deplină.

Adauga in cos

Honne by Hedone

Honne by Hedone este un concept de râșniță profesională, alături de care măcinarea fină și exactă nu a fost niciodată mai simplă. Râșnița este disponibilă alături de espressoarele profesionale marca Hedone Cafe.

Adauga in cos

Rex-Royal Compact

SCS Compact, model de entry-level pentru profesioniști, este caracterizat de standardul calitativ înalt, cu care compania HGZ și-a obișnuit clienții. Puteți beneficia de aparat în sistem comodat, precum și de serviciile gratuite de mentenanță, control al calității și consultanță & training, la achiziția lunară a 20 – 25 kg de cafea. Recomandare locație: spații aglomerate, unități hoteliereDrumul alături de Hedone Cafe este lipsit de griji, iar experiența este plăcută și deplină.

40,728.00 lei Adauga in cos

Rex-Royal S200

Conceptul său operațional bine definit face din puternicul Rex-Royal S200 soluția ideală și completă pentru o gamă diversificată de produse. Puteți beneficia de aparat în sistem comodat, precum și de serviciile gratuite de mentenanță, control al calității și consultanță & training, la achiziția lunară a 25 – 35 kg de cafea. Recomandare locație: spații aglomerate, unități hoteliereDrumul alături de Hedone Cafe este lipsit de griji, iar experiența este plăcută și deplină.

47,788.00 lei Adauga in cos

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »