Peste 2000 de firme din 51 de tari isi dau intalnire la Host, cel mai mare targ international in industria ospitalitatii

Aflat la cea de-a 40-a editie, Host este unul dintre cele mai renumite evenimente la nivel international dedicate industriei HoReCa, care inglobeaza sub umbrela sa solutii inovatoare pentru mediu de afaceri. Desfasurat in perioada 20 – 24 octombrie in Milano, evenimentul s-a remarcat ca fiind destinatia preferata a jucatorilor de top din industrie prin prisma faptului ca ofera o perspectiva de ansamblu asupra trend-urilor globale din domeniu.

De la cele mai noi tehnologii in materie de echipamente profesionale, la produse alimentare, bauturi si cafea, precum si noutatile in ceea ce priveste tendintele de design pentru ambalaje sau pentru un stil de viata sanatos isi gasesc locul sub un singur acoperis in cadrul targului international.

Host Milano

Host s-a evidentiat ca fiind o piata unica pentru dezvoltarea unor parteneriate strategice, durabile si solide atat pentru participanti cat si pentru expozanti. Evenimentul ofera raspuns la ceritele dinamice ale profesionistilor care activeaza in industria HoReCa. Cu alte cuvinte, sub un sigur acoperis sunt expuse solutii actuale si eficiente pentru provocarile existente in piata si sunt puse in lumina solutii initiatoare.

Urmand viziunea brand-ului de a fi mereu alaturi de clienti si de a veni in intampinarea nevoilor acestora cu solutii complete si eficiente, Hedone Cafe, companie cu capital 100% romanesc se alatura conceptului original al evenimentului. Ca expozant in cadrul targului, compania noastra isi consolideaza misiunea de a face investitii inteligente in beneficiul iubitorilor de cafea din Romania, oferind calitate fara compromis si servicii cu plus de valoare pentru parteneri.

Fiind unic producator de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei in Romania, participam ca exponent al tarii noastre pe segmentul solutiilor integrale pentru prepararea cafelei de specialitate, proaspat prajita. Echipamentele profesionale fabricate manual de catre artizanii cu experienta ai companiei noastre si-au castigat popularitatea prin fiabilitate, perfomanta si incredere, respectiv usurinta in utilizare. Espressoarele profesionale Evo, Wally si Triton, precum si rasnita profesionala Honne exprima intr-un mod progresist valorile traditiei, cu accent pe pasiune, profesionalism și performanta tehnologica.

Ca raspuns la dinamismul pietei si al nevoilor aflate in continua schimbare, in cadrul targului international de la Milano prezentam un prototip reprezentativ pentru viitoarea gama de espressoare profesionale, a carei lansare urmeaza sa fie anuntata la inceputul anului viitor. Noua gama de echipamente se distinge prin dotarile tehnologice progresiste si prin design-ul elegant, fiecare aparat fiind prevazut cu display cu touch-screen. Prototipul Hedone V3 propune un sistem avansat de profilare a presiunii, este dotat cu pompe electromagnetice si permite setarea individuala a temperaturii pentru fiecare boiler in parte, redefinind standardele stabilitatii termice.

Hedone Cafe @ Host Milano

Hub-ul international Host, care urmeaza sa isi deschida portile in mai putin de o luna, se anunta a fi o editie remarcabila, cu 2081 de firme participante din 51 de tari. In cele 14 pavilioane in care se desfasoara evenimentul sunt reunite sectoarele de productie si prestari de servicii, a caror organizare a fost special gandita pentru a valorifica particularitatile fiecarui domeniu de activitate si pentru a fi cat mai usor pentru vizitatori sa gaseasca solutia ideala pentru afacerea lor.

Cu o creștere de 3,5% fata de editia din 2015, cifrele confirma rolul semnificativ jucat de Host Milano in circuitul comertului international”, spune Simona Greco, Directorul Expozitiilor de Arta, Moda, Ospitalitate si Calatorii de la Fiera Milano , „astfel incat putem sa ne asteptam la o editie cu succes rasunator. Producatorii italieni si internationali au inteles cu adevarat importanta evenimentului si faptul ca acesta a devenit o piata perfecta pentru prezentarea inovatiilor tehnologice si a celor mai noi tendinte din industria ospitalitatii, aspect sustinut de procesul de selectare anterioara a vizitatorilor cu potential mare de cumparare, care anul acesta vor depasi 1500 si vor veni de pe toate continentele.”

Caracterul international al evenimentului este sustinut de prezenta companiilor din intreaga lume. Egipt, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Ucraina si Uganda participa pentru prima data, in timp ce Canada va fi reprezentata dupa o absenta de mai multi ani. Europa, fara surprindere, este continentul cel mai bine reprezentat, cu 71,4% din numarul total de companii. In topul tarilor din Europa ca numar de firme participante se numara Italia, Germania, Franta, Spania, Elvetia, Portugalia, Marea Britanie, Olanda si Austria. In ceea ce priveste domeniul de activitate al expozantilor, cel mai mare procentaj, de 43,7% este reprezentat de productorii de produse alimentare. Segmentul dedicat cafelei si ceaiului ocupa un procent de 37.5%, in timp ce furnizorii de echipamente profesionale, mobilier si produse complementare dedicate industriei HoReCa reprezinta 18,8% din total.

Popularitatea si nota distinctiva a evenimentului sunt sustinute si de numeroasele evenimente cu caracter divers organizate in cadrul evenimentului. Workshop-urile, demonstratiile si conferintele desfasurate pe parcursul celor cinci zile au aplicabilitate practica si valideaza oportunitatile de afaceri prezentate vizitatorilor in cadrul Host-ului.

Cu alte cuvinte, in perioada 20-24 octombrie, intreaga lume care activeaza in industrie isi intoarce privirea catre Host, unde isi dau intalnire profesionistii aflati in cautarea excelentei, iar Milano devine capitala ospitalitatii la cel mai inalt nivel calitativ. Va asteptam la standul nostru, M51 situat in pavilionul 18.

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »