Investitie inteligenta in beneficiul iubitorilor de cafea proaspat prajita din Romania

Cu ocazia Zilei Internationale a Cafelei, sarbatorita de zeci de tari din intreaga lume pe 29 septembrie, Hedone Cafe, companie cu capital 100% romanesc, anunta finalizarea procesului de creare a unei noi identitati de brand. Noua strategie de brand si identitate vizuala exprima directia de dezvoltare a companiei, aceea de a improspata cultura cafelei in Romania si de a aduce pe piata, la nivel comercial, cafeaua gourmet, proaspat prajita.

Povestea brandului a inceput in urma cu 4 ani, in Craiova. In urma unei investitii la nivel operational ce depaseste 1.5 milioane de euro, brandul de cafea gourmet, proaspat prajita, Hedone, devine unul dintre cei mai apreciati si de incredere furnizori din Romania de solutii complete si integrate pentru prepararea cafelei.

Noul univers al brand-ului Hedone Cafe este centrat pe o identitate vizuala proaspata si puternica, special creata pentru pozitionarea viziunii de business sub un nou slogan: Placerea ta, pasiunea noastra. Logo-ul Hedone, semn de recunoastere si pozitionare in piata, reflectand valoarea specifica a produselor noastre, este inspirat de zeita antica cu acelasi nume, simbolul de forma unei monede de aur transmite identitatea companiei, eleganta si calitatea produselor. Cultura Hedone se bazeaza pe respectul pentru clienti si standardul ridicat al produselor finale. Conceptul este aproape in intregime inspirat de filosofia si curentul hedonistic, punand accent pe calitatea premium.

Parte a noii identitati de brand este si website-ul companiei cu magazin online integrat, lansat cu ocazia Zilei Internationale a Cafelei: www.hedonecafe.ro Website-ul a fost conceput astfel incat sa sprijine eficient strategia de comunicare si identitatea companiei, furnizand informatii de interes pentru toate categoriile de public tinta (HoReCa, Small Office, Corporate, To Go si Persoane fizice). Avand o interfata prietenoasa, usor de folosit si un design atractiv, magazinul online Hedone pune la dispozitia utilizatorilor intreaga gama de produse: cafea de origine, blend-uri Hedone, ceaiuri, ciocolata calda diverse sortimente, produse complementare si echipamente destinate extractiei si prepararii cafelei.

„Hedone Cafe se afla acum intr-o noua etapa de dezvoltare si de maturizare, iar noul concept de brand reflecta foarte bine ceea ce suntem: o prajitorie de cafea premium, care cucereste comunitatea cunoscatorilor si iubitorilor de cafea gourmet din Romania, prin calitatea pe care o oferim, precum si prin pasiunea si dedicarea de care dam dovada la fiecare pas. Placerea clientilor atunci cand savureaza gustul desavarsit al cafelei Hedone, este pasiunea noastra”, declara Dan Barbu, CEO-ul companiei.

Filosofia companiei, aceea de a completa calitatea cu prospetime, asigura unicitatea brandului. Pornind de la un adevar putin constientizat de consumatori – cafeaua este un produs agricol, perisabil, sensibil la agentii externi cu care intra in contact si care isi pastreaza prospetimea pentru doar 4, 5 saptamani din momentul prajirii – Hedone Cafe a dezvoltat un sistem logistic inovativ care garanteaza servirea cafelei in ceasca in mai putin de 30 de zile de la momentul prajirii manuale. Beneficiari ai acestui sistem logistic cu adevarat unic in Romania sunt in primul rand clientii companiei din divizia HoReCa si Office/ Corporate.

Ca urmare a expansiunii operationale si a dezvoltarii noii identitati de brand, compania a marit capacitatea de productie la 100 de tone/ luna de cafea proaspat prajita, prin achizitia unui prajitor profesional de mare volum. Compania deserveste aproximativ 650 de clienti, persoane juridice, prin centrele sale logistice din Romania conectate la unitatea de productie din Parcul Industrial Craiova.

Un alt element de noutate si unicitate consta in divizia companiei de productie a echipamentelor destinate extractiei si prepararii cafelei. Hedone Cafe este prima companie din Romania care produce espressoare profesionale si rasnite de cafea, patentate de specialistii sai.

Hedone Cafe aduce esenta, emotia, energia si excelenta unei cafele proaspat prajite in fiecare ceasca a iubitorilor si cunoscatorilor de cafea, prin angajamentul asumat al calitatii la superlativ.Lasă un răspuns

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea,espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

expresor cafea cu rasnita, aparat de cafea, espressoare, espressor automat, masina de cafea, expresor, expresoare cafea ieftine, expresor cafea cu rasnita, espressoare automate, expresor cafea profesional, espressor automat, masina de cafea, ceai, ceaiuri, ceai de sunatoare, ceai verde, ceai de tei, ceai alb, cafea, cafea verde boabe, cea mai buna cafea, cafea boabe, cafea verde pret, cafea verde slabit, cafea decofeinizata

espressoare espressor automat masina de cafea expresor expresoare cafea ieftine expresor cafea cu rasnita espressoare automate expresor cafea profesional espressor automat expresor cafea boabe ceai ceaiuri aparat de facut cafea aparat de cafea ceai de tei ceai alb cafea cafea verde boabe cea mai buna cafea cafea boabe cafea decofeinizata
Translate »