Cafea Nicaragua Pacamara SHG

Cafea Nicaragua Pacamara SHG

1 Review-uri

Gust: exotic, cu accente complexe de capsuni, menta, ciocolata neagra, fructe exotice, ardei iute si coniac

90.99 Lei
Macinare:
Prajire:
Gramaj:
Cantitate:
Corp:
Prajire:
Aciditate:
Aroma:
Cafeina:
Mai multe

Origine:

Nicaragua

Regiune:

Nicaragua

Sortiment:

100% Arabica, subspecia Pacamara

Altitudine:

1200 – 1450 metri

Procesare:

uda/ prin spalare (washed)

Prajire recomandata:

City Plus (nivel mediu de prajire)

Cafea de origine SingleArabica Nicaragua Pacamara SHG Natural Fincas Mierisch in Grain Pro „Cup of Excellence”

Cafeaua Nicaragua Pacamara provine din tara unde toata lumea este considerata artist, pana la proba contrarie. Aceasta tara bogata in numarul de lacuri, vulcani, poeti si rebeli este, de asemenea, cea mai recenta noutate in ceea ce unii numesc revolutia cafelei de calitate. Din momentul in care cafeaua a ajuns in Nicaragua, undeva la mijlocul anilor 1800, ea a jucat un rol important in economia statului, fiind un motor pentru procesul de dezvoltare al tarii.

Fincas Mierisch este una dintre cele mai cunoscute si mari ferme din Nicaragua, cu peste 171 de hectare cu culturi de tip micro lot. Avand o traditie de peste 100 de ani in productia de cafea, familia Mierisch s-a evidentiat prin prelucrarea experimentala a subspeciilor de cafea Arabica si prin atentia aproape fanatica cu care cultiva si proceseaza fiecare cireasa in parte. Rezultatul este o cafea exceptionala, care a castigat „Cup of Excellence” in repetate randuri, familia Mierisch dovedind ca munca grea si daruirea dau rezultate.

Pacamara este o subspecie a cafelei Arabica, usor de recunoscut datorita boabelor sale de dimensiuni mari. Aceasta a fost creata in El Salvador in 1958 prin incrucisarea celor doua subspecii Bourbon si Maragogype. Arborii de cafea Pacas nu cresc foarte mult in inaltime, sunt rezistenti la conditii de clima dificile si asigura o productie semnificativa si are caracteristici de cupa distinctive.

Nicaragua Pacamara este o cafea SGH (Strictly High Grown) de calitate, care se distinge prin arome complexe si intense, corp mediu si dens cu textura cremoasa, aciditate eleganta si vibranta. In 2015, a castigat un loc pe podiumul celor mai renumite cafele din lume – „Cup of Excellence”. Este o cafea cu boabe de dimensiuni mari, fiind cunoscute si sub numele de “Elephant beans”. Iti recomandam sa nu folosesti zahar atunci cand consumi cafeaua de origine Nicaragua Pacamara, pentru a simti mozaicul de capsuni, menta, ciocolata neagra, fructe exotice, cu o subtila tenta de ardei iute si coniac. Noi prajim mediu (City Plus) aceasta cafea de specialitate, pentru a evidentia savoarea dulce, catifelata.

Caracteristici cafea Nicaragua Pacamara

Tara de origine: Nicaragua

Sortiment: 100% Arabica, subspecia Pacamara

Altitudine cultivare: 1200 – 1450 metri

Metoda de procesare: uda/ prin spalare (washed)

Prajire: City Plus (nivel mediu de prajire)

Detalii ambalare: punga triplu strat, cu valva unisens si ziplock, lipire termica. Pentru pastrare optima, evitati contactul direct si pe termen lung al cafelei cu aerul, lumina si umiditatea. Este disponibila in 5 tipuri diferite de macinare adaptate modului dvs. de preparare a cafelei.

Prajim cafeaua
in ziua comenzii
Transport gratuit
de la 200 lei
Produse
autentice

Produse Complementare

Ce spun clientii nostri (1)

Mevege
14-05-2020

Am comandat o serie de tipuri de cafea pentru un espresso dublu fără zahăr, băut zilnic (uneori de două ori pe zi). Acest tip este primul încercat, iar impresiile după prima ceașcă sunt următoarele: are un miros și o aromă deosebită, un gust intens ce lasă un aftertaste dulce. A lăsat o impresie bună acest tip, vedem și pe termen lung cum se simte. Cât despre Hedonecafe: este o firmă serioasă, cu personal amabil și un serviciu de nereproșat, extrem de rapid. Am comandat într-o duminică. A ajuns marți, cu ziua prăjirii ștampilată, luni. Ambalate frumos, chiar și cu o felicitare inclusă, de apreciat.

Acorda nota produsului:
sus